Egészséges ételek és hasznos tippek a mindennapi energiához és a jó közérzethez!

3 nap diéta nélkül: egészséges receptek a mindennapokra

A mindennapi étrended összeállításához számos ínycsiklandó, egészséges és egyszerűen elkészíthető receptet találsz a 3 nap diéta nélkül című e-könyvben.

4.6 (92.73%) 11 szavazat

Kipróbált és jól bevált recepteket, amelyeket minden nap magam is örömmel és elégedettséggel használok.

3 nap diéta nélkül: egészséges receptek a mindennapokra

A letölthető gyűjteményben az alábbiakat találod:

 • 9 egészséges recept színes fotókkal 28 oldalon: 3 reggeli, 3 ebéd és 3 vacsora részletes receptje
 • Feltüntetett kalóriaértékekkel, hogy tudd melyik ételből mennyit ehetsz
 • Mindegyik receptnél ellenőrizheted a makrotápanyagok (szénhidrát, fehérje, zsír) menyiségét
 • Részletes tápanyagprofilt kapsz vitaminokkal és ásványi anyagokkal a napi ajánlott bevitel százalékában
 • Minden egyes recept alatt tippek, amelyek segítenek az egészséges és tudatos táplálkozás kialakításában és fenntartásában
 • Mindezt egy PDF formátumú e-könyvben, amelyet asztali számítógépen, laptopon, táblagépen vagy akár okostelefonon is olvashatsz, ahogyan Te szeretnéd

Mennyibe kerül?

A 3 nap diéta nélkül e-könyv ára 1 490.- Ft.

A fizetés banki átutalással történik. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.

Az e-könyvet e-mailben küldjük el neked PDF formátumban, miután az átutalásod megérkezett a megadott bankszámlaszámra.

A megrendelés lépései

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot.
 2. Megrendelés után visszaigazolást kapsz e-mailben a megrendelés adatairól, valamint elküldjük neked a fizetési információkat.
 3. Ha nem kapsz visszaigazolást max. 24 órán belül, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 06 30 405 3625 telefonszámon, és utánanézünk a rendelésednek.
 4. Utald át az összeget a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra.
 5. Amint az átutalásod megérkezett, az e-könyvet azonnal elküldjük neked az e-mail-címedre PDF formátumban.
 6. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.
 7. Ennyi!

Megrendelés

Az alábbiakban add meg a számlázási adataidat. Kitöltés után ellenőrizd, hogy helyes e-mail-címet adtál-e meg, mert ide küldjük a visszaigazolást, és teljesítés után az e-könyvet is így kapod meg (a számítógépedre letölthető PDF formátumban).

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a hello@dietless.hu címen. A szerződést a fenti megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Cidyn Bt-vel kötöd (adószám: 22551566-1-05; székhely: 3700 Kazincbarcika, Mikszáth Kálmán út 17., telefon: 06 30 405 3625). Fizetési feltételek: Megrendelésed után visszaigazolást küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.


>