Egészséges ételek és hasznos tippek a mindennapi energiához és a jó közérzethez!

Johanna Basford: Mágikus dzsungel

Johanna Basford: Mágikus dzsungel színezőkönyv mesébe illő rajzokkal

Johanna Basford kreatív és meditatív színezőkönyveivel mesés világokat teremtett.

A szerző hatására számos országában több millióan fedezték fel az alkotás és az időtöltés ezen új módját. A Titkos kert, a Bűvös erdő és a Kincses óceán után új színezője is megérkezett Magyarországra, és egy mágikus dzsungelbe kalauzolja el a természet és a színezés szerelmeseit.

A csodálatos rajzok arra csábítanak, hogy megtöltsük őket színekkel, és életre keltsük a titokzatos rengeteg aprócska, vagy éppen óriási lakóit.

Ajánljuk alkotni vágyó felnőtteknek és ügyes kezű gyerekeknek 10-től 99 éves korig, akik tartalmas és pihentető kikapcsolódásra vágynak a mindennapokban.

A könyv adatlapja

Cím: Mágikus dzsungel – színezőkönyv mesébe illő rajzokkal
Szerző: Johanna Basford
Fordította: Nánási Yvette

Megjelenés: 2016
Terjedelem: 96 oldal
ISBN: 9789634032434

Eredeti ár: 3 490 Ft

Manó Könyvek, Budapest, 2016

A szerzőről

Az illusztrátorként dolgozó Johanna Basford 1983-ban született Skóciában, és egy kis farmon nőtt fel. Képei kézzel rajzoltak, gyakran fekete-fehérek, és mindössze ceruza és toll használatával készülnek. Basford kreatív munkái megtalálhatók színező könyvekben, tapétákon, sörcímkéken, sőt még tetoválásokon is.

Személyes filozófiája szerint a számítógépes grafika „hideg és lelketlen”, Basford ezért használ hagyományos alkotóeszközöket. Első színezőkönyve, a Titkos kert 2013-ban több mint 16 millió példányban kelt el világszerte, és jelenleg is ő uralja a színezőkönyvek világát.

Johanna Basford: Mágikus dzsungel színezőkönyv

Johanna Basford: Mágikus dzsungel színezőkönyv

A színezőkönyv előnyei

A felnőttek készülő színezőkönyvek képviselik manapság a legújabb könyves trendet, és tény, hogy ezek a könyvek hasznosak. A színezés stresszmentes tevékenység, amely ellazítja az amygdalát – az agy félelemközpontját –, és pihenteti az elmét.

Sőt, az is tény, hogy ha nem lennének ilyen hatásai, akkor is sokan színeznénk, mert stresszoldó tulajdonságok ide vagy oda, a színezés alapvetően szórakoztató tevékenység.

Az alábbiakban a színezés közvetlen és közvetett előnyeit találod.

1. A pszichiáterek immár 100 éve használják terápiás jelleggel

A híres pszichológus Carl Jung volt az első, aki terápiás gyakorlatként alkalmazta a színezőkönyv használatát saját pácienseinél. Konkrétan színezendő mandalákat adott át a betegeinek a terápia részeként. Egyébként mandala kifestőkönyvek ma is kaphatók az üzletekben.

2. A színező csökkenti a stresszt és a szorongást

A színezés pihenésre készteti az agy félelemközpontját, ezáltal kikapcsol Téged is – de nem csak színezés közben! Az amygdala időszakos kikapcsolása ténylegesen csökkenti a stresszt, és ennek hatására az agy a későbbiekben kevésbé élesen reagál a stresszre.  A színezés egy bármikor beütemezhető, meditatív, szabadidős tevékenység.

3. A színező összpontosításra tanítja az elmét

A tevékenység aktiválja az agy frontális lebenyét, amely a szervezésért és problémamegoldásért felel, és fókuszálja az elmét. A jelen pillanat megélése kritikus készség egyre stresszesebb világunkban, és a színezés segít a koncentrálásban, és abban, hogy minden egyebet félretegyél, amíg színezel.

4. A színezés fejleszti a finom motorikus készségeket és a látást

A színezés megköveteli a két agyfélteke közötti kommunikációt, illetve maga a tevékenység fejleszti a finom motoros készségeket és a látást. A színezéshez egyébként logika és kreativitás szükséges (előbbi a színes formák létrehozásához, utóbbi pedig a megfelelő színek párosításához). A színezés a keresztrejtvényhez hasonlóan terápiás hatású, és késleltetheti vagy megakadályozhatja a demencia kialakulását időseknél.

Johanna Basford: Mágikus dzsungel színezőkönyv

Johanna Basford: Mágikus dzsungel színezőkönyv

Fizetés és szállítás

Rendeld meg a könyvet, és merülj el a sűrű és sejtelmes dzsungel világában!

A Mágikus dzsungel című könyv
ára 3 490 Ft helyett 3 190.- Ft.

A fizetés banki átutalással történik. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.

A megrendelt könyvet kérheted házhoz szállítással, vagy a több mint 2500 PostaPont valamelyikében veheted át.

A házhoz szállítás díja 1 190 Ft Magyarország teljes területén. A PostaPontra történő szállítás díja 990 Ft.

Rendelés jelenleg csak Magyarországról lehetséges. Ha más országban élsz, és szeretnéd megrendelni a könyvet, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, és értesítünk, amint a rendelés számodra is elérhetővé válik.

A megrendelés lépései

 1. Töltsd ki a megrendelőlapot.
 2. Megrendelés után visszaigazolást kapsz e-mailben a megrendelés adatairól, valamint elküldjük neked a fizetési információkat.
 3. Ha nem kapsz visszaigazolást max. 24 órán belül, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 06 30 405 3625 telefonszámon, és utánanézünk a rendelésednek.
 4. Utald át az összeget a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra.
 5. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.
 6. Ennyi!

Vásárlásoddal közvetlenül támogatod a Dietlesst, így a jövőben is hasznos, színvonalas és ingyenes cikkeket olvashatsz az oldalon.

Megrendelés

Csak a készlet erejéig!

Rendeld meg a könyvet most! A könyv ára 3 190 Ft.

Ne feledd, vásárlásoddal közvetlenül támogatod a Dietlesst, így a jövőben is hasznos, színvonalas és ingyenes cikkeket olvashatsz az oldalon.

A kilókat vagy az egészséges életet választod?

Az alábbiakban add meg a számlázási adataidat. Kitöltés után ellenőrizd, hogy helyes e-mail címet adtál-e meg, mert ide küldjük a visszaigazolást.

Ha nem kapsz visszaigazolást max. 24 órán belül, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 06 30 405 3625 telefonszámon, és utánanézünk a rendelésednek.

A megadott információkat bizalmasan kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk ki. A személyiségi jogaidat maximálisan tiszteletben tartjuk.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a hello@dietless.hu címen. A szerződést a fenti megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Cidyn Bt-vel kötöd (adószám: 22551566-1-05; székhely: 3700 Kazincbarcika, Mikszáth Kálmán út 17., telefon: 06 30 405 3625). Fizetési feltételek: Megrendelésed után visszaigazolást küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.


 • Dietless Akadémia

  Dietless Akadémia tanfolyamok
 • Vélemények

  Vélemények

>