Egészséges ételek és hasznos tippek a mindennapi energiához és a jó közérzethez!

Teszt: online étrendtervező

4.5 (90.38%) 52 szavazat

Vajon elegendő zöldséget eszel az egészségedért? Milyen vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz nem jut hozzá a szervezeted? Töltsd ki a tesztet, és megtudod!

A személyre szabott étrendtervező az alábbiakban segít:

 • Praktikus áttekintést ad a jelenlegi zöldségfogyasztásodról
 • Megmutatja, hogy a jelenlegi étrended hogyan teljesít az egyes zöldségek ajánlott napi bevitelének tekintetében
 • Ötleteket ad arra, hogy mely zöldségekből érdemes többet enned, és mely új zöldségekkel lenne érdemes megismerkedned

A kapott eredmények ismeretében képes leszel optimalizálni a zöldségekre épülő étrendedet.

Miért éppen a zöldségek?

Mert a zöldségek az egyetlen olyan ételcsoport, amely minimális kalóriatartalom mellett maximális tápanyagtartalmat garantál. Nem véletlen, hogy az egészséges táplálkozás alapját a zöldségek képezik. Ne feledd, a zöldség- és gyümölcsalapú étrenddel valódi eredményeket érhetsz el:

 • megőrizheted az egészséged és fogyhatsz
 • teljes értékű, hosszú életet élhetsz
 • élvezheted a tiszta gondolkodás, a fokozott energiaszint és a jó közérzet előnyeit
 • fitt, sportos és erős lehetsz
 • tarthatod a súlyod és az alakod

Ha fogyni szeretnél, főleg érdemes koncentrálni a zöldségek rendszeres fogyasztására

Étrendtervező zöldségekkel

Személyre szabott receptek

Kitöltés után megkapod e-mailben a részletes eredményeket + a személyre szabott recepteket.

A személyre szabott receptek összeállítása az étrendtervező eredményei és a Te igényeid alapján történik.

A 3 napra elegendő letölthető gyűjteményben az alábbiakat találod:

 • Napindítók receptjei (ideális választást képviselnek reggelire vagy tízóraira, és kellő energiát biztosítanak a nap kezdetén)
 • Főételek receptjei (elsősorban ebédre és vacsorára ajánlottak, valamivel több időbe telik az elkészítésük, de cserébe kiadósabbak is)
 • Nassolnivalók receptjei (egészséges desszertek és saláták arra az esetre, ha éppen valamilyen édes, frissítő vagy kiadós különlegességre vágynál napközben)

Fizetés és szállítás

Az étrendtervezői eredmények és a személyre szabott receptek ára 4 500.- Ft.

A fizetés banki átutalással történik. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.

Étrendtervező

Az étrendtervező eredményeit és a személyre szabott recepteket e-mailben küldjük el neked PDF formátumban, miután az átutalásod megérkezett a megadott bankszámlaszámra.

Rendelés jelenleg csak Magyarország területéről lehetséges. Ha más országban élsz, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, és értesítünk, amint a rendelés számodra is elérhetővé válik.

A megrendelés lépései

 1. Töltsd ki az étrendtervezői tesztet, és küldd el a megrendelést.
 2. Megrendelés után visszaigazolást kapsz e-mailben a megrendelés adatairól, valamint elküldjük neked a fizetési információkat.
 3. Ha nem kapsz visszaigazolást max. 24 órán belül, írj a hello@dietless.hu e-mail címre, vagy hívj minket a 06 30 405 3625 telefonszámon, és utánanézünk a rendelésednek.
 4. Utald át az összeget a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra.
 5. Amint az átutalásod megérkezett, az eredményeket és a személyre szabott recepteket azonnal elküldjük neked az e-mail-címedre PDF formátumban.
 6. A számlát a rendeléskor megadott névre és címre állítjuk ki, és postán küldjük el neked.
 7. Ennyi!

Vásárlásoddal közvetlenül támogatod a Dietlesst, így a jövőben is hasznos, színvonalas és ingyenes cikkeket olvashatsz az oldalon.

Online étrendtervező teszt

 • Add meg az alábbi tesztben, hogy körülbelül mennyit eszel a 20 leggyakoribb zöldségből, és kiderítheted, hogy mely tápanyagokból nem jut be elegendő mennyiség a szervezetedbe.
 • Az eredményekben azokat a jelenlegi és ajánlott zöldségeket is megtalálod, amelyekből érdemes lenne többet enned, ha csökkenteni szeretnéd az adott tápanyagból fennálló hiányállapotot.
 • Végezetül arra is választ kapsz, hogy a kitöltött teszt alapján mely zöldségek fogyasztását ajánljuk Neked a leginkább.

Nyilván a teszt kitöltésekor csak hozzávetőlegesen tudod megbecsülni a ténylegesen elfogyasztott zöldségek mennyiségét. Ettől függetlenül tedd meg a tőled telhetőt, de ne aggódj az esetlegesen pontatlan értékek miatt, a teszt kitöltése így is hasznos visszajelzéssel fog szolgálni.

A mennyiségek megadásakor használd a következő útmutatót: 1 adag zöldség minden esetben egy maréknyi, egy tenyérnyi vagy egy teniszlabdányi méretű friss zöldségnek felel meg az adott zöldség típusától függően (például 1 adag répa = 1 marék felszeletelt répa).

Ez a termék jelenleg nem rendelhető.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a hello@dietless.hu címen. A szerződést a fenti megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Cidyn Bt-vel kötöd (adószám: 22551566-1-05; székhely: 3700 Kazincbarcika, Mikszáth Kálmán út 17., telefon: 06 30 405 3625). Fizetési feltételek: Megrendelésed után visszaigazolást küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.


>